Home Despre noi

Despre noi – UniWash

Suntem o companie în continua dezvoltare care este prezenta pe piața româneasca din 2011, dar cu un management B2B de peste 20 de ani, inca din 1999. Unilift se poziționează ca furnizor de echipamente și soluții profesionale care pot fi adaptate in diferite domenii de activitate, avand parteneriate solide cu firme din industria constructiilor, automotiva, agricola, food, horeca, ferme de animale etc.

Cu peste 90 de branduri internaționale in portofoliu si circa 40.000 de articole, cu o echipă pasionată de inovație și soluții customizate, UNILIFT a creat o noua poveste de succes – brandul UNIWASH.

UNIWASH are un portofoliu de exceptie, asigurat de branduri ce activeaza la nivel international si vin pe piata de profil din Romania cu produse de ultima generatie. Unilift – UNIWASH va pune la dispozitie echipamente, spalatorii, solutii si produse de detailing auto.

Astfel, UNIWASH isi propune sa duca la un alt nivel perceptia asupra importantei igienizarii auto si a biosecuritatii mediului, in beneficiul populatiei.

1
2
3

Previous
Next

UNIWASH se adreseaza atat persoanelor care detin afaceri in domeniul auto (spalatorii, benzinarii, service auto, dealeri auto) cat si firmelor care detin flote auto (transportatori de marfuri / persoane, firme de distributie, curierat, etc. ).

Principalul partener al brandului UNIWASH este firma de renume international CHRIST. Aceasta companie are o istorie bogata ce dateaza inca din 1879, dar care furnizeaza servicii de spalare auto din 1963. Christ a construit prima spalatorie cu perii in 1968 si de atunci, datorita motorizării din ce in ce mai performante, cererile au fost in crestere in fiecare an, influentand decisiv viitorul companiei.

Compania Christ oferă o gamă largă de produse, care variază de la unități de spălare, tuneluri de spălare, unități de spălare a tramvaielor și trenurilor, unități de lustruire, unități de spălare camioane și autobuze, sisteme self-service, până la sisteme de reciclare a apei; detergenti si accesorii: aspiratoare, agenți de curățare, cititor de card, precum și produse de spălare și îngrijire auto, toate fabricate sub acelasi brand, in fabricile proprii.

In gama variata de produse UNIWASH veti gasi:

1. Echipamente si accesorii pentru spalatoriile manuale cu operator :

Banner Detergenti
csm Christ WPS SKYWING Nachtaufnahme 9991 neu 2 311a57aee8 1

2. Spalatorii self-service.

Uniwash va ajuta sa proiectați și achizitionati spalatoria auto potrivita bugetului dvs.

Va punem la dispozitie: structuri modulare cu numar variabil de posturi / cabine de spalare (1, 2 sau mai multe), cu design customizat la nivel de forma, culoare sau iluminare. Totodata echipamentul furnizat este customizabil, componentele de instalare variind în funcție de comandă și planificare.

De exemplu, un sistem de spalare auto self-service, poate fi echipat cu toate componentele de alimentare, pentru o gamă completă de programe de spălare (ventilator, panou de operare integrat, iluminare, imprimanta de date, dispozitiv de dozare a detergentilor, cabina de control, dispozitiv anti-inghet, alimentare cu apa, raft de alimentare cu inalta presiune, sistem de incalzire, compresor de aer, unitate de osmoza inversa).

Unitatile noastre self-service pot fi folosite pentru spalarea de autoturisme, camioane sau utilaje agricole/constructii.

3. Spalatorii auto cu perii

care pot efectua operatiuni de spalare simple sau complexe

Fiecare sistem cu perii poate fi echipat cu o serie de opțiuni și tehnologii inovatoare, pentru a oferi soluția perfectă de spălare a mașinii.

Foarte important de mentionat este ca materialele periilor folosite de Christ, de inalta calitate, fac posibil ca acestea sa fie utilizate pana la 50.000 – 60.000 de spalari. Astfel beneficiile clientilor sa fie maxime, iar costurile minime. Portofoliul nostru dispune de o gama diversificata de materiale si culori pentru customizarea periilor.

Designul exterior atractiv, cu upgrade-uri și accesorii extrem de variabile, poate oferi locației dvs. o notă individuală și este excelent de folosit ca spatiu publicitar.

Intre sistemele disponibile la UNIWASH, exista si spalatorii auto cu perii ce pot fi setate pentru spalare autoturisme, camioane, cisterne, autobuze sau autocare.

Pentru ca ne dorim sa satisfacem exigentele clientilor nostri, va oferim si un sistem de spalare auto fara perii, fara contact (touchless), ce ofera în continuare aceleași rezultate excelente de curatare, ca orice altă spalatorie Christ, si poate efectua pana la 2000 de spalari pe luna.

5 1
Hauptwaschzone autowaschstrasse christ

4. Spalatorii automate tip tunel

Au cel mai ridicat randament in cel mai scurt timp de lucru. Aceasta caracteristica se datoreaza faptului ca pot fi spalate mai multe masini simultan, oferind eficienta maxima a numarului de spalari.

O selecție de tehnologii și componente alternative permit o gamă largă de posibile combinații și oferă soluția optimă pentru nevoile clientilor.

5. Spalatorii trenuri si tramvaie

Pot fi amplasate in gari sau depouri. Sistemele de spălare si dezinfectare a trenurilor / tramvaielor pot fi proiectate în diverse concepte, dimensiuni si diferite optimizari.

UNILIFT – UNIWASH ofera echipamente, solutii chimice si tehnice pentru spalarea interiorului si exteriorului mijloacelor de transport in comun (trenuri, tramvaie, metrouri, autocare, autobuze ).

trainwash c5400
2 1

6. Spalatorii roti – sasiuri

este alta categorie regasita in portofoliul UNIWASH, datorita colaborarii cu firma FRUTIGER – MOBY DICK si ALBATROS.

Partenerul elvetian FRUTIGER – MOBY DICK isi propune ca toate instalatiile si echipamentele furnizate sa fie in acord direct cu mediul, ideale pentru utilaje grele de mici si mari dimensiuni.

Moby Dick a fost lansat cu peste 30 de ani in urma de catre compania Frutiger. De atunci a pus in functiune peste 6000 de sisteme de spalare si control al prafului in peste 72 de tari. Datorita tehnologiei de spalare cu reciclare a apei, sistemele Moby Dick au o multime de beneficii suplimentare profitabile clientilor, dar si beneficii pentru mediul inconjurator.

De asemenea si partenerul nostru austriac ALBATROS, ce activeaza pe piata de profil din 1992, este specialist in sisteme de spalare a anvelopelor pentru utilaje grele. Filozofia Albatros presupune eficienta maxima cu un consum redus de energie și apă. Albatros este un producător inovator, care isi dezvoltă constant modelele de sisteme existente.

Instalatiile pe care le oferim sunt disponibile in varianta standard, dar si customizata, si pot fi utilizate pentru curatarea si igienizarea totala a rotilor de: camioane, cisterne, utilaje agricole, vehicule militare (inclusiv senilate).

O trecere a vehiculelor printr-un sistem de curatare si igienizare asigura accesul in drumurile publice, fiind curate, conform reglementarilor rutiere europene in vigoare.

7. Produse si accesorii de detailing auto

sunt de asemenea disponibile in portofoliul UNIWASH – UNILIFT, care isi propune sa aduca in piata de detailing auto din Romania o gama cat mai larga si diversa de produse la pret accesibil si calitate superioara.

Si de aceasta data ne bazam pe partenerii nostri, branduri importante in domeniu precum OPTIMO sau LAVR. Aceste colaborari s-au dezvoltat pentru a fi mai aproape de exigentele clientilor nostri.

Oferim solutii de curatare si ingrijire auto, atat pentru interiorul cat si pentru exteriorul masinii dvs. Produsele de îngrijire auto pe care vi le putem oferi, sunt accesibile, ușor de utilizat și eficiente, si totodata oferă cele mai bune rezultate: solutii si tratamente pentru bord, tapiterie, faruri, vopsea, jante, motor, etc.

52ced7c0 3918 48c9 a647 ed1b38ca008e

Unilift – Partener pentru afaceri durabile

Echipa noastră crede cu tărie în colaborarea pe termen lung cu partenerii de afaceri.

Furnizori internaționali de top au încredere în echipa noastră, în viziunea noastră, cunoscând faptul că vrem să oferim plus-valoare clienților. De aceea, toate parteneriatele noastre cu clienții din România se bazează pe încredere, know-how, consultanță, branduri de top și service competent.

Prin experiența celor 8 ani de activitate de până acum, întreaga echipă a învățat ce înseamnă cu adevărat să mulțumești un client din domeniul tehnic, să aduci în piață un echipament profesional, eficient și ușor de utilizat, dincolo de caracteristicile tehnice și de calitate care sunt pentru Unilift un standard important.

În prezent, echipa de specialiști Unilift asigură consultanță și echipamente profesionale dedicate domeniilor tehnice și industriale din România, acoperind prin portofoliul de produse 18 categorii de domenii – atașamente și accesorii pentru stivuitoare, echipamente, accesorii și soluții pentru cleaning, echipamente de sablare, echipamente acționate hidraulic, echipamente de logistică pentru depozitare, echipamente pentru stingerea incendiilor, echipamente pentru descarcerări și intervenții în situații de urgență, utilaje și echipamente pentru întreținerea drumurilor, instalații și echipamente pentru salubritate și canal, soluții pentru reciclare, rampe , lanțuri și sisteme de ridicare – ancorare mărfuri, utilaje multifuncționale, instalații de spălare roți – șasiuri, instalații anti-praf și anti-zgomot, echipamente și scule de lucru, echipamente speciale de protecție, piese de schimb.


DESCARCA CATALOGUL UNILIFT (RO/EN)

X X
0