Home Despre noi

Despre noi

Despre noi – UniWash

UNILIFT Este o afacere românească din 2011, dar cu un management B2B încă din 1999. Având parteneriate solide cu firme din industrii precum construcții, automotivă, agricolă, food, horeca, ferme de animale. Unilift se poziționează ca furnizor de echipamente și soluții profesionale, care pot fi adaptate în diferite domenii de activitate.
Cu peste 90 de branduri internaționale în portofoliu și circa 40.000 de articole, cu o echipă pasionată de inovație și soluții customizate, UNILIFT a creat o nouă poveste de succes – brandul UNIWASH.

UNIWASH are un portofoliu de excepție, asigurat de branduri ce activează la nivel internațional și vin pe piața de profil din România cu produse de ultimă generație. Unilift – UNIWASH vă pun la dispoziție echipamente, spălătorii, soluții și produse de detailing auto.

Astfel, UNIWASH își propune să ducă la un alt nivel percepția asupra importanței igienizării automobilelor și a biosecurității mediului, în beneficiul populației.

UNIWASH se adresează atât persoanelor care dețin afaceri în domeniul auto (spălătorii, benzinării, service auto, dealeri auto) cât și firmelor care dețin flote auto (transportatori de mărfuri / persoane, firme de distribuție, curierat, etc.).

Principalul partener al brandului UNIWASH este firma de renume international CHRIST WASH SYSTEMS. Această companie are o istorie bogată ce datează încă din anul 1879, dar care furnizează servicii de spălare auto din 1963. Christ a construit prima spălătorie cu perii în anul 1968 și de atunci, datorită evoluției tehnologiilor în domeniu, cererile au fost în creștere în fiecare an, influențând decisiv viitorul companiei. Christ produce aproape în întregime în fabricile proprii toate echipamentele de spălare, accesoriile și detergenții.

Compania Christ oferă o gamă largă de produse, care variază de la spălătorii auto de tip portal, tunel de spălare auto, spălătorii automate pentru tramvaie și trenuri, spălătorii automate pentru camioane și autobuze și spălătorii self service, dar și echipamente auxiliare, necesare într-o spălătorie auto precum: aspiratoare fixe, curățitoare de covoare, uscător auto.

Datorită aprecierii față de mediu, societatea îndeplinește reglementările actuale, dezvoltând cele mai performante sisteme de reciclare a apei, care promit să reutilizeze până la 80% din apa folosită în timpul unei spălări.

De asemenea, Christ are propria fabrică de detergenți și soluții de curățare auto, precum și propriul laborator de cercetare pentru a livra un serviciu complex și calitativ clienților.

Gama de spălătorii auto și echipamente auxiliare unei spălătorii comercializate de UNIWASH este completată de produsele partenerului CARBAX din Slovacia. CARBAX are în portofoliul său o gamă largă de soluții: de la spălătorii auto self service complete până la echipamentele auxiliare funcționării acestora, precum și aspiratoare self service, curățitoare de tapițerie, aparat pentru chimicale, dispenser de hârtie.

Pentru că suntem într-o continuă dezvoltare și dorim să ducem la bun sfârșit misiunea de a rezolva solicitările clienților noștri, în portofoliul Uniwash a apărut și furnizorul de perii mobile de spălare auto, brand-ul SPEEDY WASH din Italia.

În gama variată de produse UNIWASH veți găsi:

DESPRE NOI scaled
SPALATORII AUTO CU PERII scaled

1. Echipamente și accesorii pentru spălătoriile cu operator:

optimo stain buster
aspirat22

2. Spălătorii self service

Uniwash vă ajută să proiectați și achiziționați spălătoria auto potrivită bugetului dvs.

Vă punem la dispoziție: structuri modulare cu număr variabil de posturi/ cabine de spălare (1, 2 sau mai multe), cu design personalizat la nivel de formă, culoare sau iluminare. Totodată, echipamentul furnizat are posibilitatea de a fi personalizat, componentele de instalare variind în funcție de comandă și planificare.

De exemplu, un sistem de spălare auto self-service, poate fi echipat cu toate componentele de alimentare, pentru o gamă completă de programe de spălare. De asemenea, echipamentele noastre pot fi achiziționate cu sau fără construcție, în funcție de solicitarea clientului.

Spălătoriile auto self-service pot fi folosite pentru spălarea autoturismelor, camioanelor și utilajelor agricole sau de construcții.

SPALATORII SELF SERVICE
SPALATORII SELF SERVICE 1

3. Spălătorii automate cu perii și spălătorii automate fără perii

care pot efectua operațiuni de spălare simple sau complexe. Gamele de spălătorii automate sunt destinate autoturismelor, camioanelor și autobuzelor, trenurilor și tramvaielor.

Fiecare spălătorie automată poate fi dotată cu o serie de opțiuni și tehnologii inovatoare, pentru a oferi soluția perfectă de spălare a mașinii, în funcție de bugetul și proiectul clientului.

4. Spălătorii automate tip tunel

Acestea oferă într-un timp de lucru relativ scurt, cea mai mare performanță, datorită faptului că pot fi spălate mai multe mașini simultan, oferind eficiența maximă a numărului de spălări. O spălătorie auto tip tunel poate avea între 15 și 60 de metri și are capacitatea de a spăla o mașină la 30 de secunde.

SPALATORIE TIP TUNEL
Christ Maschinelle Vorwaschzone 11 800x456 1

5. Spălătorii trenuri si tramvaie

Acestea pot fi amplasate în gări sau depouri. Sistemele de spălare și dezinfectare a trenurilor / tramvaielor pot fi proiectate în diverse concepte, pe dimensiuni și caracteristici diferite.

trainwash c5400
Christ C1000 3 800x456 1

6. Spălătorii roți - șasiuri

Această categorie de produse este dedicată companiilor naționale, firmelor de construcții, șantierelor, fabricilor, minelor, care au nevoie de un sistem de curățare și igienizare a roților camioanelor și utilajelor. Spălătoriile pentru roți – șasiuri sunt disponibile în variante fixe sau mobile, pentru a fi relocate după finalizarea lucrărilor.

Pentru această categorie de produse, furnizorii parteneri sunt FRUTIGER– MOBY DICK și ALBATROS.
Partenerul elvețian FRUTIGER – MOBY DICK își propune ca toate instalațiile și echipamentele furnizate să fie prietenoase cu mediul, ideale pentru utilaje grele de mici și mari dimensiuni.

Brand-ul Moby Dick a fost lansat cu peste 30 de ani în urmă de către compania Frutiger. De atunci a pus în funcțiune peste 6000 de sisteme de spălare și control al prafului în peste 72 de țări. Datorită tehnologiei de spălare cu reciclare a apei, sistemele Moby Dick au o mulțime de beneficii suplimentare, profitabile clienților, dar și beneficii pentru mediul înconjurător.

De asemenea, partenerul nostru austriac ALBATROS care activează pe piața de profil încă din anul 1992, este specialist în sisteme de spălare a anvelopelor pentru utilaje grele. Filozofia Albatros presupune eficiență maximă cu un consum redus de energie și apă. Albatros este un producător inovator, care își dezvoltă constant modelele existente.

Instalațiile pe care le oferim sunt disponibile în varianta standard, dar și personalizate și pot fi utilizate pentru curățarea și igienizarea totală a roților de: camioane, cisterne, utilaje agricole, vehicule militare (inclusiv șenilate).

O spălare a vehiculelor printr-un sistem de curățare și igienizare asigură accesul în condiții de maximă siguranță pe drumurile publice, fiind igienizate și curățate, conform reglementărilor europene în vigoare.

2 1
55551a56 9549 4274 8ba8 24f9b05db4c9

7. Detergenți, soluții și accesorii pentru detailing auto

Aceste produse fac parte din portofoliul UNIWASH și își propun să aducă pe piața de detailing auto din România o gamă completă și variată de produse, cu un raport calitate-preț satisfăcător pentru consumatorul final.

Și de această dată ne bazăm pe furnizorii noștri principali, branduri importante în domeniu precum: CHRIST, TENZI SAU NERTA. Aceste colaborări s-au dezvoltat pentru a fi mai aproape de exigențele clienților noștri.

Oferim detergenți, soluții și accesorii de curățare și îngrijire auto, atât pentru interiorul cât și pentru exteriorul mașinii dvs. Produsele de îngrijire auto pe care vi le oferim sunt accesibile, ușor de utilizat și eficiente, și totodată oferă cele mai bune rezultate: detergenți auto, soluții de curățare și tratamente pentru bord, tapițerie, faruri, caroserie, jante, motor, etc.

52ced7c0 3918 48c9 a647 ed1b38ca008e
intretinere auto

Unilift – Partener pentru afaceri durabile

Echipa noastră crede cu tărie în colaborarea pe termen lung cu partenerii noștri de afaceri.

Furnizori internaționali de top au încredere în echipa noastră, în viziunea noastră, cunoscând bine faptul că vrem să oferim un plus valoare clienților noștri. De aceea, toate parteneriatele noastre cu clienții din România se bazează pe încredere, know-how, consultanță, branduri de top și service competent.

Prin experiența celor 8 ani de activitate de până acum, întreaga echipă a învățat ce înseamnă cu adevărat să mulțumești un client din domeniul tehnic, să aduci în piață un echipament profesional, eficient și ușor de utilizat, dincolo de caracteristicile tehnice și de calitate care pentru Unilift sunt cele mai importante.

În prezent, echipa de specialiști Unilift asigură consultanță și echipamente profesionale dedicate domeniilor tehnice și industriale din România, acoperind prin portofoliul de produse 18 categorii de domenii – atașamente și accesorii pentru stivuitoare, echipamente, accesorii și soluții pentru cleaning, echipamente de sablare, echipamente acționate hidraulic, echipamente de logistică pentru depozitare, echipamente pentru stingerea incendiilor, echipamente pentru descarcerări și intervenții în situații de urgență, utilaje și echipamente pentru întreținerea drumurilor, instalații și echipamente pentru salubritate și canal, soluții pentru reciclare, rampe , lanțuri și sisteme de ridicare – ancorare mărfuri, utilaje multifuncționale, instalații de spălare roți – șasiuri, instalații anti-praf și anti-zgomot, echipamente și scule de lucru, echipamente speciale de protecție, piese de schimb, spalatorii auto, detergenți și accesorii pentru spălătoriile auto sau ateliere pentru detailing auto.

Suntem o companie în continuă dezvoltare, care este prezentă pe piață cu soluții precum: spălătorii auto automate, echipamente self service și detergenți auto.

X X
0