Spalatorii auto tip tunel

Categorie
Brand
Christ (1)
Capacitate
Debit pompa (max.)
Lungime spalare
Lungime (fara rampe)
Suprafata de sedimentare
Putere consumata
Volum rezervor apa
Volum apa utilizabil

Instalațiile de spălat mașini automate tip tunel marca Christ Wash Systems sunt printre cele mai eficiente și flexibile instalatii de spălat mașini de pe piață. Acestea sunt concepute pentru a curăța cu ușurință și eficiență mașinile în cel mai scurt timp posibil, cu un consum minim de apă și detergent.

Instalatiile sunt compuse din mai multe zone de curățare: zona de prespalare (manuală sau automată), zona centrală de spălare și clătire, zona de îngrijire și detailing și zona de uscare. Fiecare zonă are rolul ei specific în procesul de spălare și curățare a mașinii.

De asemenea, soluțiile și detergenții speciali sunt utilizate pentru a curăța mașinile în mod eficient și fără a afecta vopseaua sau finisajele acestora. Acestea sunt concepute special pentru a funcționa împreună cu mașinile Christ Wash Systems și pentru a oferi cea mai bună curățare posibilă.

Un alt avantaj al mașinilor Christ Wash Systems este customizarea lor, ceea ce înseamnă că proprietarii de spălătorii auto pot personaliza mașina în funcție de necesitățile lor specifice. Instaltiile pot fi adaptate la diferite dimensiuni și tipuri de mașini, precum și la nevoile specifice ale proprietarilor de spălătorii.

Spalatoriile Christ Wash  Systems oferă avantaje semnificative față de spălătoriile tradiționale, în primul rând datorită eficienței și vitezei lor, deoarce pot curăța mai multe mașini într-un timp mai scurt, ceea ce duce implicit la o creștere a veniturilor. De asemenea, mașinile Christ Wash Systems sunt mai ecologice, utilizând cantități mai mici de apă și detergent.

Instalatiile Christ Wash Systems sunt comercializate în România prin Uniwash, o companie specializată în furnizarea de soluții complete pentru spălătoriile auto. Cu experiență în domeniu și o gamă largă de produse și servicii, Uniwash este un partener de încredere pentru proprietarii de spălătorii auto din întreaga țară.

X X